bistro-kreativ

Dela denna sida,Dela detta med Läs mer om delning.Hur Brian mötte ‚The Collector‘.Flera Avids har varit i kontakt och frågar om Brian Matthews ganska mystiska sidekick, Phil ‚The Collector‘ Swern.https://en.wikipedia.org/wiki/Vardenafil Så bestämde jag mig för att fånga honom i slutet av en SOTS-session. Phil berättade för mig att han först träffade Brian i början av 60-talet , lite kunskap öde skulle sammanföra dem på SOTS årtionden senare.https://www.bistro-kreativ.de Vid denna tid var han skolbarn som bodde i Wembley. ‚Jag brukade komma till stan varje helg för att se vad som händer i studiorna i Paris eller Playhouse, alla BBC-studior runt London för att se och se på de spelningar som spelas in. bistro-kreativ Easybeat var en av de många som vi gick för att se ner på Playhouse Theatre på Northumberland Avenue. Jag var fortfarande i skolan och biljetterna var verkligen svåra att komma med. Så jag pratade med kommissionären på dörren. Jag brukade ta honom cigarettpaket med några veckor,levitra original günstig kaufen  och i gengäld gav han mig biljetter till Easybeat.

levitra preis
levitra preis
levitra kaufen
levitra kaufen

Phil ‚The Collector‘ Swern med bara en liten del av hans enorma rekordsamling.De behövde en ny producent, Brian sa ‚hur är den roliga lilla mannen som sitter med Alan Freeman? Phil Swern på möte Brian Matthew.Funnily nog var teatrarna inte så fulla.https://www.bistro-kreativ.de De var för Easybeat, men inte de andra visar. Ganska ofta skulle de spela in dem tidigt på kvällen, eller till och med sent på eftermiddagen.bistro-kreativ Jag var tvungen att skiva av skolan för att se dem. Så de är halvfulla, men du ser alla dessa stora namn.levitra original Easybeat tror jag spelades in på en onsdag klockan 6 eller kl. 6.30. Lördagsklubben var faktiskt levde de hade ett liveband en vecka, faktiskt i studion på en lördag med Brian.

Jag kommer ihåg att se ett program som kallades Talent Spot. Det var den allra första sändningen framför en publik som ges av Beatles, de premiärde deras singel Love Me Do och PS Jag älskar dig. https://www.bistro-kreativ.de Det var fantastiskt, inte många minns den. bistro-kreativ Det brukade gå ut på en tisdag eftermiddag på ljusprogrammet klockan 5 o’clock. Massor av artister fick sin första paus. Jag såg Holliesna där, Brian Poole Tremeloes, Gerry Pacemakers.Så hur blev fläkten producenten? ‚Jag träffade Brian ett par gånger på Easybeat, men jag tror inte att han kommer ihåg det.levitra original ohne rezept När jag producerade Pick of The Pops på Radio 2 med Alan Freeman, väntar vi på att vi ska bjuda på inspelningen Ljud av 60-talet. Vi nickade och chattade lite.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.